İzmir Güzelbahçe'de En Güzel Manzaralı Satılık 6+2 Villa

  • Portföy Id: 459989
  • Fiyat: ₺ 35.000.000
  • Portföy Tipi: Satılık
  • Kat Sayısı: 4
  • Bulunduğu Kat: Triplex
  • Isıtma Tipi: Yok
  • Brüt m2 5500
  • Net m2 400
  • Oda Sayısı: 6+2
  • Banyo Sayısı: 4
  • Tuvalet Sayısı: 4
  • Bina Yaşı: 11-15
  • Yapım Yılı: 2015
  • Tapu Durumu: Kat Mülkiyeti
  • Güncelleme Tarihi : 9.02.2026

Açıklama


İzmir Güzelbahçe'de En Güzel Manzaralı Satılık 6+2 Villa

Güzelbahçe Kardelen Konakları'nın en güzel noktasında ve köşede bulunmaktadır.

Önü asla kapanmayacak durumdadır. Alıcının zevkine göre bahçe ve odalar tekrar dizayn edilebilir. Villamızın içi natamam durumdadır. Odalar ve dış cephe büyütülebilir. Elektrik ve su abonelikleri yapılmış, yapı kullanım izni alınmıştır.

Tapusu temizdir ve kat mülkiyetlidir. Arsa alanı 550m²'dir. Site etrafı duvar ile örülüdür.

Villamıza ana yoldan giriş için merdiven ve güvenlikli bir kapı yapılabilir. Villanın 4 katında da kesintisiz İzmir ve deniz manzarası vardır. Bahçesi havuz yapılabilecek büyüklüktedir.

Geniş balkonları ve teras alanları mevcuttur. Villamızda temel bohçalama ve drenaj sistemi eksiksiz yapılmıştır. Alçı, seramik, kamera ve klima kablolaması ile panjur hazırlığı tamamlanmıştır.

Kalorifer tesisatı çekilmiş olup, geri kalan ahşap, mobilya, laminant gibi zevkinize uygun iç dekorasyon çalışmalarını gönlünüzce yapabileceğiniz şekilde teslim edilmektedir.

Tüm ilanlarımızda gerçek portföy fotoğrafları kullanılmış olup konumlar doğru olarak işaretlenmiştir.

​Kiralık ve satılık tüm portföylerimiz Gayrimenkul Danışmanlarına paylaşımına açıktır.

Yer gösterimleri Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği gereği imza karşılığında yapılmaktadır.

Daha detaylı bilgi ve yer gösterimi için lütfen arayıp randevu alınız.

Bülent Erşener

555 696 45 68

Startkey Hobby Gayrimenkul

Özellikler


İç Özellikler
  • Ebeveyn Banyo

Konum


İletişim

Danışmana Ait Diğer Portföyler