Merhaba, ben Derya Sayım.
1981 yılında İzmir Karşıyaka’da doğdum. Evli ve iki çocuk annesiyim. Ticaret Meslek Lisesi Bankacılık bölümünden mezun olduktan sonra iş hayatına başladım.
Kariyerim'e Vestel Yetkili Servisi’nde yaklaşık 8 yıl , yönetici asistanı olarak başladım. Bu süreçte müşteri ilişkileri yönetimi, operasyon organizasyonu, servis ve satış sonrası hizmet süreçlerinin koordinasyonu gibi alanlarda önemli deneyimler kazandım. Sonraki yıllarda tekstil, deri ve ambalaj sektörlerinde yönetici sekreterliği, ön muhasebe ve operasyon yönetimi alanlarında görev alarak iş hayatındaki tecrübemi farklı sektörlerde geliştirdim.
27 yıldır hizmet sektöründe çalışıyor, son 11 yıldır ise gayrimenkul sektöründe danışmanlık yapıyorum. MUGA Gayrimenkul’de gayrimenkul danışmanı olarak başladığım kariyerime bugün STARTKEY MUGA Gayrimenkul’de Ofis Müdürü ve Gayrimenkul Danışmanı olarak devam ediyorum.
Bu süreçte yüzlerce kişiye doğru evi ve doğru yatırımı bulmaları konusunda yardımcı oldum. Edindiğim tecrübeyle biliyorum ki her müşteri farklı bir ihtiyaç, her mülk ise farklı bir hikâye taşır.
Benim için gayrimenkul danışmanlığı yalnızca bir alım-satım süreci değil; güven, samimiyet ve uzun vadeli bir yol arkadaşlığıdır. Çünkü gayrimenkul bulmak bir süreçtir ve doğru danışmanla bu yol hem daha kolay hem de daha keyifli hale gelir.
*Siz hayalinizdeki mülkü anlatın, ben de tecrübem ve bölge bilgimle size en uygun çözümü sunayım*
Derya Sayım
Ofis Müdürü & Gayrimenkul Danışmanı
STARTKEY MUGA Gayrimenkul
Merve Salkım
19.12.2025Derya Hanım sayesinde evimizi aldık. Kendisi Emlak sektöründe çok başarılı bir kişi, işinin profesyoneli, işini severek yapan, misafirperver, çok kibar, güleryüzlü ve naif biri. Evi gösterdiği andan, Satın alma sürecinin her aşamasında bize çok yardımcı oldu, çok teşekkür ederiz kendisine. Emlak sektöründe önü oldukça açık.