Merhaba, ben Ozan Yılmaz.
1973 Ankara doğumluyum. Kamuda bilgi işlem alanında 26 yıl boyunca disiplinli, çözüm odaklı ve güvenilir bir çalışma hayatı sürdürdüm. 2024 Temmuz ayı itibarıyla edindiğim tüm bu tecrübeyi gayrimenkul sektörüne taşıyarak Kuşadası bölgesinde danışmanlık hizmeti vermeye başladım.
Benim için bu iş sadece alım-satım değil; insanların hayatındaki önemli bir kararda doğru rehber olabilmek. Bu yüzden süreci en başından sonuna kadar şeffaf, planlı ve güvenilir şekilde yürütmeye özen gösteriyorum.
Hizmet anlayışımın temelinde:
Dürüstlük ve açık iletişim
Doğru fiyat analizi ve strateji belirleme
Mülkünüzün dijital platformlarda ve sosyal medyada maksimum görünürlüğü
Bölgesel broşür ve saha çalışmaları
Tüm emlak sektörüyle iş birliği içinde geniş portföy paylaşımı
İhtiyacınıza en uygun evi bulma odaklı çalışma
Süreç boyunca düzenli ve şeffaf raporlama
Gayrimenkul sürecinin stresli değil, güvenli ve keyifli ilerlemesi gerektiğine inanıyorum. Siz de Kuşadası’nda doğru bir adım atmak istiyorsanız, birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarım.
Birlikte doğru kararlar almak için buradayım.
1997-2023 Kamu Bilgi işlem
2024 - 2026 remax gayrımenkul danışmanı
2026 - startkey gayrımenkul danışmanı
Remax power start
Remax succeed
Remax power camp
Myk5
Startkey anahtar
Yasemin Yıldırım
27.04.2026Merhaba, Ozan bey sizinle çalıştığım süreçten çok memnun kaldığımı özellikle belirtmek isterim. İlgili, güven veren ve her aşamada şeffaf yaklaşımınız sayesinde işlerim sorunsuz ilerledi. İhtiyaçlarımı doğru analiz edip en uygun seçenekleri sunmanız benim için çok değerliydi. Emeğiniz ve profesyonelliğiniz için teşekkür ederim, gönül rahatlığıyla sizi tavsiye ederim.