Gamze Sürücü

Broker/Owner

Biyografisi

Ben Gamze Sürücü. 1983 yılında İzmir’de doğdum. İş hayatına ilk adımımı 1999 yılında, lise stajımı Emlak Bankası İzmir Emlak Pazarlama Müdürlüğü’nde yaparak attım. Bu deneyim, gayrimenkul sektörüne olan ilgimin ve bugün yaptığım işin temelini oluşturdu.

2008 yılında evlenerek Ankara’ya yerleştim ve yaklaşık 7 yıl boyunca bankacılık, sigortacılık ve ilaç sektörlerinde faaliyet gösteren kurumsal firmalarda saha satış alanında görev aldım. Bu süreçte hem satış hem de ekip yönetimi tarafında aktif rol alarak güçlü bir saha ve liderlik deneyimi kazandım.

Kariyerimin devamında bu birikimi gayrimenkul sektörüne taşıdım. 10 yılı aşkın süredir bu alanda aktif olarak çalışıyorum. Kendi yerel markamız olan Muga Gayrimenkul ile sektörde sağlam bir temel oluşturduktan sonra, Startkey franchise yapısına katılarak işimizi daha güçlü bir sistem ve daha geniş bir vizyonla büyüttük.

Bugün Startkey Muga Gayrimenkul bünyesinde Broker/Owner olarak; ekip yönetimi, iş geliştirme ve süreç yönetimi alanlarında aktif rol alıyorum. Odağım; sürdürülebilir başarı sağlayan, güvene dayalı ve sonuç odaklı bir iş modeli oluşturmak.

Anadolu Üniversitesi İşletme lisans eğitimimin yanı sıra Emlak ve Emlak Yönetimi alanındaki eğitimimle, saha deneyimimi akademik bilgiyle destekliyorum.

İzmir Karşıyaka merkezli çalışmakla birlikte, İzmir genelinde ve ihtiyaç doğrultusunda şehir dışında da hizmet veriyor; doğru strateji ve güçlü iş birlikleriyle değer üretmeye devam ediyorum.

Henüz İlan Girilmemiş. Tüm İlanlarımızı Görmek İçin Butona Tıklayınız

Tüm Portföyleri Gör

Gamze Sürücü için Yorum Ekle